Onze tuin

Wat een kluns ben ik wanneer het gaat om de tuin bij ons huis. Ik heb lange tijd geroepen dat ik beide tuinen het liefst zou willen asfalteren maar heel eerlijk, daar meen ik geen bal van. Qua werk natuurlijk wel maar wanneer de tuin weer klaar is ben ik daar erg blij mee.

Vorige week zaterdag, de ogen net open, werd het snode plan gesmeed om naar het tuincentrum te gaan om onze tuin een mooie boost te geven. Er moesten planten komen. Hangplanten, fleurige bodembedekkers, nieuwe planten voor in de bakken… Kortom, investeren! En dus stapten we de auto in om 10 minuten later tussen de planten te staan. Geen idee wat we nodig zouden hebben maar Helga had het in het ‘snotsje’. Het enige wat ik hoefde te doen was ‘Ja’ knikken en roepen en de kar achter haar aan duwen. Een taak die me goed ligt.

Uiteindelijk na een expeditie van drie kwartier hadden we de kar meer dan vol en mochten we de centjes gaan tellen. Met een lichtelijke shock in mijn beurs werd alles in de auto geplaatst en kon het feest echt gaan beginnen…

Thuis aangekomen werd de auto uitgepakt en werd alles uitgestald zodat er overzicht kwam. De hangplanten waren niet zo moeilijk, die kon ik wel even ophangen. Nee, de bodembedekkers was van andere orde, die waren voor Helga. Ik moet zeggen, het kost je wat maar dan heb je ook wat. Na enige tijd was onze tuin klaar en hoe! Wat stond alles mooi!

Apetrots maakte ik fotos van onze tuin en daarom plaats ik ze op mijn eigen site omdat ik er best een beetje trots op ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.